Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Midzomernachttafel

22 juni 2013 @ 19:30 - 22:30

Gratis

De Leidsche Rijn Connectie gaat hier aan meedoen met de Midzomernachtstafel op zaterdag 22 juni en zal daarmee het stadsdeel LR representeren.

Op zaterdagavond zal een enorme lange tafel op het Lint bij Castellum Hoge Woerd worden neergezet. Deze 120 meter lang tafel is een ontmoetingsplek waar de bewoners en de organisaties van de Leidsche Rijn Connectie aan schuiven.

Deze tafel zal het middelpunt zijn van een avond lang feest! Muziek, theater,dichters, orkesten en beeldend kunsstenaars zullen elkaar afwisselen in een avondvullend programma voor oud en jong! Natuurlijk eindigt deze avond in een grote gezamenlijke midzomernachtviering met een traditioneel midzomervuur.

In het kader van het wijkenweekend van de Vrede van Utrecht vindt er in het weekend van 21 en 22 juni 2013 een stadsbreed wijkenfestival plaats.De Leidsche Rijn Connectie gaat hier aan meedoen met de Midzomernachtstafel op zaterdag 22 juni en zal daarmee het stadsdeel LR representeren.

Op de zaterdagavond 22 juni wordt een enorme lange tafel van 120 meter op het Lint bij Castellum Hoge Woerd geplaatst. Deze tafel is de
ontmoetingsplek waar de bewoners en de organisaties van de Leidsche Rijn Connectie aan schuiven. Alle leden van de LRC krijgen een aantal meters
tafel tot hun beschikking die als podium gebruikt kunnen worden.

De Midzomernachttafel wordt een avond vol muziek, theater, beeldende kunst waar jong en oud van harte welkom is tussen 19.30 en 22.30 uur.

Het publiek kan steeds aan een ander deel van de tafel aanschuiven en een ander onderdeel geserveerd krijgen. Dat kan variëren van een verteller tot een culinair schilderij, een masterclass poëzie of participeren in het tafelorkest. Een videoprojectie op het tafelblad of een opera via de koptelefoon, ieder lid van de LRC komt met een bijzondere tafelinvulling die bij zijn organisatie past. Natuurlijk zal eten en drinken aan deze tafel niet ontbreken.

Op een aantal momenten gedurende deze midzomernacht zal ereen gezamenlijk programmaonderdeel worden gepresenteerd.
Hierin zal ook de meerwaarde van de samenwerkende partijen tot uiting komen.De Midzomertafel van de LRC is meer dan de som der delen; het is een
gezamenlijke uitnodiging om het publiek uit LR te laten aanschuiven bij de LRC.

Natuurlijk eindigt deze avond in een grote gezamenlijke midzomernachtviering met een traditioneel midzomervuur.

Gegevens

Datum:
22 juni 2013
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Castellum Hoge Woerd
Burgemeester Middelweerdbaan 1, De Meern + Google Maps
Telefoon:
030-2860084
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Castellum Hoge Woerd