Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muzikale tijdreis met het opstap- en leerlingenorkest van harmonieorkest De Bazuin De Meern

5 november 2022 @ 19:00 22:00

Muziek
Op zaterdag 5 november maken de muzikanten van het opstap- en leerlingenorkest van harmonieorkest de Bazuin De Meern een muzikale tijdreis! De muzikanten van beide orkesten nemen de luisteraars tijdens een bijzonder concert mee langs alle decennia van de afgelopen 100 jaar. Tijdens het concert zullen vele muzikale stijlen en genres de revue passeren. Extra bijzonder: een tijdmachine laat muzikanten en luisteraars kennis maken met allerlei voorwerpen uit de verschillende decennia. Kortom, een spannende en muzikale reis die ook nog eens heel leerzaam is!
In het opstaporkest en het leerlingenorkest van De Bazuin spelen kinderen, jongeren en volwassenen die nog niet zo lang op muziekles zitten, maar ook volwassenen die hun oude hobby weer op hebben gepakt. Twee orkesten met een gezellige, ongedwongen sfeer waar jong en oud zich thuis voelen. Dat zal ook op 5 november niet anders zijn: het belooft een avond te worden waarop jong en oud samen kunnen genieten van muziek. Reis je mee?
Het concert vindt plaats op zaterdag 5 november en begint om 19.00 uur. Locatie: Cultuurcampus Vleuterweide. Kaartjes via: www.debazuindemeern.nl

Gegevens

Datum:
5 november 2022
Tijd:
19:00 – 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
www.debazuindemeern.nl

Organisator

De Bazuin De Meern
E-mail
info@debazuindemeern.nl
Site
Bekijk de site van Organisator
Burchtpoort 16, Vleuten (Amadeuslyceum)
Utrecht,