Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oktoberfest

26 september 2015 @ 20:00 - 20:30

€15

Jetzt gehts los! Oktoberfest in Azotod met o.a. de band Woenderbaar, DJ Mikey en blaaskapel ‘Ik Besta’ uit Vleuten. Natuurlijk zullen de halve liters bier, bratwursten, vrouwen in dirndls en mannen in lederhozen ook niet ontbreken aan deze avond.

De avond wordt geheel georganiseerd door de Mixed Lions Club Utrecht Novum, die zich geheel belangeloos inzet voor, met name, lokale goede doelen.

Het goede doel van deze avond is het Ronald McDonald Huis Utrecht. Een kus, een knuffel en een paar lieve woordjes voor het slapen gaan. Ze zijn voor elk kind belangrijk en zeker voor een ziek kind dat wekenlang in een ziekenhuis ligt en wil dat papa, mama en hun broertje of zusje in de buurt zijn. Voor hen is een nachtzoen van onschatbare waarde. Ronald McDonald Huis Utrecht maakt dit mogelijk voor een kind dat in het ernaast gelegen Wilhelmina Kinderziekenhuis verblijft. Zo kan een gezin heel dicht bij elkaar blijven in een voor hen vaak moeilijke periode. Dit kan alleen dankzij de inzet van ruim 130 vrijwilligers en donaties van particulieren, bedrijven en serviceclubs. Met uw gift sponsort u een overnachting en maakt u een nachtzoen voor elk kind mogelijk.

Vanaf 18 jaar en ouder.

Gegevens

Datum:
26 september 2015
Tijd:
20:00 - 20:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://shop.ticketscript.com/channel/web2/get-dates/rid/SGJ8JELM/eid/260920/language/nl

Locatie

Azotod
Meerndijk 126, De Meern

Organisator

Azotod
Telefoon:
030 6663403
E-mail:
info@azotod.nl