Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Huis Leidsche Rijn College

26 januari 2017 @ 17:00 - 21:00

Gratis

Begin 2017 heeft het Leidsche Rijn College weer een aantal open dagen op de planning staan. Leerlingen kunnen dan kijken of deze middelbare school bij hun past.

Open Huis
Iedereen die qua schoolkeuze nog in de oriënterende fase zit, kan het Open Huis bezoeken. Tijdens het Open Huis worden alle vragen beantwoord en wordt er een rondleiding door de school gegeven. Het Open Huis vindt donderdag 26 januari 2017 van 17:00 tot 21:00 uur en vrijdag 27 januari 2017 van 15:00 tot 19:00 uur plaats. Het is niet nodig om je hiervoor in te schrijven. Het zal waarschijnlijk wel druk worden en het is daarom aan te raden om met de fiets of de bus (lijn 28, halte Korianderstraat) te komen.

Over het Leidsche Rijn College
Het Leidsche Rijn College is een middelbare school waarbij talent hoog in het vaandel staat. Goede, kwaliteitsvolle lessen is voor de school erg belangrijk, maar extra uitdaging zodat iedereen zijn eigen talent kan ontwikkelen, mag zeker niet ontbreken. Uniek is dan ook, dat het LRC extra uren aanbiedt. Hierin kunnen leerlingen bijvoorbeeld een nieuwe taal leren, schrijven, filosoferen of debatteren. Leuk voor de leerlingen, goed voor de ontwikkeling en het staat later mooi op het cv. Verder organiseert de school jaarlijks een open podium, een toneelstuk, een literair café, een wintersportreis en verschillende andere activiteiten. Niet te vergeten: de school staat bekend als enige school in Utrecht die een topsportafdeling voor havo/vwo-leerlingen heeft.

Gegevens

Datum:
26 januari 2017
Tijd:
17:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Leidsche Rijn College
Maartvlinder 1, 3544 DA Utrecht, Nederland