Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Serioos Collectief – Ben je SERIÓÓS

21 september @ 20:30

Podium Hoge Woerd

Een dansvoorstelling over knopen doorhakken, opkomen voor jezelf én schijt hebben.

Van diep gelukkig naar diep in de shit: het overkomt ze. Terwijl Jasmin en Meis hun bodemloze gelaagdheid onderzoeken, stuiten ze op allerlei levensvragen. Durven ze wel zo diep te gaan?
Jasmin en Meis zijn niet alleen. Tijdens het omarmen van hun gelaagdheid komen ze lotgenoten tegen. Iedereen dealt met hun eigen shit op hun persoonlijke lijn. De krachten worden gebundeld en samen kunnen ze elke diepte doorgronden. Dit gaat gepaard met de nodige botsingen en onderlinge verzoeningen.

SERIÓÓS is een spraakmakend collectief dat is geworteld in de hiphopcultuur. Dans, spel en rap zijn terugkerende elementen in de voorstellingen waarin spelers en publiek samen in een groove belanden. SERIÓÓS kaart complexe kwesties aan met een flinke dosis humor.

In Ben je SERIÓÓS!? worden de twee voorstellingen Schijtlijn en DIEP één productie. Jasmin en Meis hernemen de productie Schijtlijn.mov waarin ze samen met de cast knokken voor zichzelf en voor de ander en tonen hun nieuwe duet DIEP, een onderzoek naar hunzelf.

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
20:30
Kosten:
€8,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.podiumhogewoerd.nl/agenda/ben-je-serioos-16410

Organisator

Podium Hoge Woerd
Telefoon
030-7210933
E-mail
info@podiumhogewoerd.nl
Site
Bekijk de site van Organisator
Hoge Woerdplein 1, De Meern