Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Speurtocht ‘Het verdwenen diamanten collier’

Herhalend evenement bekijk alles

20 mei 2022 @ 12:00 16:00

Kasteel de Haar doet oproep aan alle speurders en detectives
Voor de kleine detectives ligt er een brief van de baron klaar in het Châtelet. Hij heeft jouw hulp nodig om te speuren naar het verdwenen diamanten collier. Het collier is hét grote cadeau van de baron voor de verjaardag van de barones. Help de baron het diamanten collier te vinden voor het verjaardag diner van de barones begint.

Ga op pad in het Châtelet als een echte detective en kijk of het jou lukt om alle vragen op te lossen en zo het diamanten collier te vinden. Ondertussen leer je ook veel over het Châtelet, waar de familie en gasten (nog steeds) verblijven. Kan jij alle opdrachten oplossen?
Volwassenen kunnen het Châtelet ontdekken door de vele verhalen die de zaalgidsen graag met jullie delen. Daarnaast is er een handzaam boekje dat de verhalen vertelt over de vele kamers en vertrekken.

De speurtocht “Het verdwenen diamanten collier” is gratis verkrijgbaar bij de kassa tijdens een bezoek aan het Châtelet en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met 10 jaar. Het Châtelet is dagelijks geopend van 12:00 tot 16:00 uur.

Lees meer over de openstelling

Gratis gratis

030- 6778515

Bekijk de site van Organisator

Kasteellaan 1
Haarzuilens, Utrecht 3455 RR Nederland
030 677 8515
Bekijk de site van Locatie