Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Starlight Musical-Event in Cultuur19

Herhalend evenement bekijk alles

25 maart @ 14:00 16:30

Kom op 25 en 26 maart bij Cultuur19 in Utrecht te genieten van een middag of avond vol musicals, lekkere hapjes en gezelligheid. Dan organiseert musicalvereniging Starlight Boulevard ‘SAME‘, het Starlight Musical-Event.

Wat is SAME?

Een musical-event? Jazeker! Je krijgt niet alleen een musical concert met zang, maar ook dans, drama én een hapje en drankje. We hebben een afwisselend, verrassend en uitdagend concertprogramma samengesteld rond het thema ‘SAME(N)’.

Hapjes en drankjes van René Daalhuisen Catering

René Daalhuisen Catering zorgt ervoor dat je niets tekort komt! Voorafgaand aan het event wordt je ontvangen met koffie of thee en in de pauze kun je genieten van twee drankjes en een combinatie van maarliefst vijf hapjes per persoon!

Musical concert door Starlight Boulevard

Tijdens SAME kan je in de theaterzaal genieten van een prachtig musical concert. Bij ons eerste grote concert in 4 jaar pakken we uiteraard groots uit. Met maar liefst 21 liedjes is het een heel divers programma geworden met zowel bekende klassiekers als bijzondere liedjes uit nieuwe shows.

Kraampjes van Dagcentrum de Werkspecht

SAME staat helemaal in het teken van gelijkheid (‘Same’, ‘hetzelfde’ in het Engels), same(n) zijn en samen dingen doen. Om het thema extra kracht te bij te zetten hebben we daarom een ontzettend leuke SAME(N)werking opgezocht met Stichting Reinaerde. Op de zondag staat Dagcentrum De Werkspecht met een paar leuke kraampjes in de foyer, waarin ze hun spulletjes verkopen. Terwijl je geniet van je hapje en drankje kan je al dit moois bewonderen en misschien zelfs mee naar huis nemen!

SAME is drie keer te beleven in Cultuur19 in Utrecht (Vleuten) met live band!

SAME wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van de gemeente Utrecht.

 

Gegevens

Datum:
25 maart
Tijd:
14:00 – 16:30
Kosten:
€12
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.starlight-boulevard.nl/samen/

Organisator

Starlight Boulevard
Telefoon
030 – 82 00 345
E-mail
Pr@starlight-boulevard.nl
Site
Bekijk de site van Organisator
't Zand 46a, 3454 PB De Meern