« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Talentontwikkeling kinderen Vleuten-De Meern

31 januari 1 april

agenda

Het afgelopen jaar hebben we binnen het zondags initiatief bij SUB-VDM diverse workshops gegeven over thema’s als weerbaarheid, buitensluiten, pesten/plagen en ook hoe hou je het fijn Online. Deze workshops waren een groot succes en graag wilden de kinderen dat dit ook voor hun klasgenoten en buurkinderen beschikbaar zou komen. Tijdens de workshops hebben we ook aandacht besteed aan de rol van de ouders die ook nauw betrokken waren.

Hoe gaaf als kinderen enthousiast zijn en het andere kinderen in de wijk zo gunnen. Hun overtuiging en enthousiasme heeft ons doen besluiten gehoor te geven aan hun wens.

We willen graag in de bouwspeeltuinen De Balije en De Albatros in totaal 10 workshops verzorgen met variërende thema’s (op het gebied van weerbaarheid, het stimuleren van kinderen in het ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn en inspelen op actualiteit als groepsdruk hoe ga je hiermee om en hoe voel je jezelf fijn Online etc.) voor diverse leeftijdsgroepen waarbij we kinderen in hun kracht willen zetten. We praten met de kinderen en betrekken hen actief bij het maken van het programma van de workshops.

Organisator

Stichting SUB
Telefoon:
0638450783
E-mail:
esther@sub-vdm.nl
Site:
Bekijk de site van Organisator
Ijzervarensingel 12, Utrecht + Google Maps