« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waar is Knoester

3 november 2013 @ 13:00 - 13:30

€4,

Alweer de derde film over Junior en zijn bijzondere vriend: de pratende tak Knoester. Samen beleven ze allerlei avonturen. Wanneer zijn ouders besluiten om naar de stad te verhuizen is Junior daar helemaal niet blij mee, dus Knoester probeert hem op te beuren.

Junior is net verhuisd met papa en mama en heeft Knoester en Berkelientje, het vriendinnetje van Knoester, meegenomen. Junior speelt het liefst alleen met Knoester en Berkelientje want de kinderen in de straat zijn er alleen maar op uit om te pesten. Op een dag is Knoester plotseling spoorloos verdwenen. Net nu hij vader is geworden van een prachtige baby, raakt Knoester zoek. Waar zit die eigenwijze tak nu toch? Junior zoekt overal maar Knoester lijkt nergens te vinden. Waar is Knoester nou?

Wie heeft Knoester en zal Junior hem ooit nog terugzien?

Een nieuw verhaal in de Knoester-reeks, die in thuisland Noorwegen mateloos populair is. De verschillende delen staan op zichzelf en zijn dus los van elkaar goed te zien.

Datum: zondag 3 november
Tijd: 13:00, kassa open 12:30
Locatie: Theater Het Zand, Pauwoogvlinder 20, Utrecht
Entree: € 4,-
Leeftijd: alle leeftijden

Kaarten koopt u online in de voorverkoop via http://www.cultuur19.nl of 30 minuten voor aanvang aan de deur. Houdt u er rekening mee dat er aan de deur niet gepind kan worden. Indien u vragen heeft over de online kaartverkoop kunt u bellen met 030-6703122.
Wij adviseren u vooraf online kaartjes te kopen om verzekerd te zijn van plaatsen.

Gegevens

Datum:
3 november 2013
Tijd:
13:00 - 13:30
Kosten:
€4,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
http://festivaltickets.activetickets.com/agenda.aspx?mid=30

Locatie

Theater Het Zand
Pauwoogvlinder 20, Utrecht + Google Maps

Organisator

Cultuur19
Telefoon:
030-6703122
E-mail:
info@cultuur19.nl