Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zwaluwkoor Utrecht start op 6 februari

Herhalend evenement bekijk alles

18 december @ 19:00 21:00

Zin om te zingen
Het Zwaluwkoor Utrecht gaat van start en zoekt mensen die wekelijks willen (leren) zingen onder professionele begeleiding. Op 6 februari is de eerste bijeenkomst, vanaf dan iedere maandag repetitie bij CultuurCampus.
Het Zwaluwkoor
Een initiatief van Stichting Philomela. Voor het eerst gestart in Amsterdam om inwoners, nieuw en oud, met elkaar te verbinden door de universele taal van muziek. En om de cultuurparticipatie onder de doelgroep te bevorderen. Stichting Philomela maakt al 15 jaar klassieke muziek voor iedereen toegankelijk en gelooft in de verbindende werking ervan. Culturele verschillen vervagen als de muziek spreekt. Het Zwaluwkoor verwelkomt iedereen die wekelijks wil zingen onder begeleiding van een professionele dirigent. In samenwerking met Cultuur19 start het Zwaluwkoor dit jaar in Utrecht. Op 6 februari is de officiële opening, waar geïnteresseerde leden de ervaren dirigent Margreet Weenink ontmoeten. Deelname is gratis.
Repertoire
Internationaal. Het Zwaluwkoor zingt liederen uit alle windstreken, zoals zwaluwen de hele wereld over trekken.
Voor wie?
Jong en oud, geboren of nieuwe Nederlander, wonend in Utrecht. Voor alle mensen, ongeacht hun taal, religie, sekse, leeftijd en cultuur. Iedereen heeft een eigen verhaal. Zingen is een mooie, makkelijke manier om verhalen met elkaar te delen. Elkaar te leren kennen en vrienden te worden. Met onze professionele, ervaren dirigent wordt het zingen nóg leerzamer en leuker. Beheersing van de Nederlandse taal is geen vereiste.
Hoe?
Aanmelden kan via de projectleider Malika Ahrouch: [email protected].

STARTDATUM EN LOCATIE

Startdatum                 : 6 februari 2023

Locatie                        : CultuurCampus, Burchtpoort 5 3452 MD Utrecht

Repetities                   : wekelijks op maandag

Tijd                             : 19.00 tot 21.00 uur

Deelname kosten       : Gratis

Gegevens

Datum:
18 december
Tijd:
19:00 – 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
www.philomela.nl

Organisator

Cultuur19
Telefoon
030-6703122
E-mail
info@cultuur19.nl
Burchtpoort 7, Vleuten