iPhone App Agenda

Eenvoudig een overzicht van alle activiteiten in Leidsche Rijn.
Eenvoudig een overzicht van alle activiteiten in Leidsche Rijn.

Regio Leidsche Rijn Agenda op je iPhone
Abonneer gratis op de Agenda binnen de App om een volledig en overzichtelijk agenda aanbod uit Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern te ontvangen. Dit wordt dan automatisch gekoppeld aan de Agenda van je iPhone. De Agenda is dan ook eenvoudig en snel uit of aan te zetten. In de App vindt je meer uitleg onder het kopje Agenda.

Download de App
Download de Regio Leidsche Rijn App, start de App en klik onderaan op de Agenda button. Je kan, indien je dat wil, op elk moment de Agenda uitzetten/aanzetten of verwijderen.

Afmelden
Afmelden van de Agenda gaat eenvoudig en is een simpele handeling. Start de standaard iPhone Agenda App op. Klik links boven op de button “Agenda’s” om al je Agenda’s in te zien. DIt kan zijn die van het werk, prive of openbaar zoals die van ons.

Rechts boven in het scherm van de standaard iPhone Agenda App klik je op Agenda's Plaats eenvoudig het vinkje uit
Rechts boven in het scherm van de standaard iPhone Agenda App klik je op de button “Agenda’s”.
Welke Agenda's wil je zien? In dit scherm stel je in welke agenda's in je Agenda weergegeven wil hebben. Zo kun je lekker snel wisselen tussen agenda's.
Welke Agenda’s wil je zien? In dit schem kan je stellen welke agenda’s standaard weergegeven moeten worden Zo kan je lekker snel wisselen tussen agenda’s.

Agenda mogelijkheden
Zelf een agenda punt te melden? Voeg het eenvoudig toe aan onze Agenda. Lees dat en meer op de Agenda Info Pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *