Gratis e-mailnieuwsbrief

Het is mogelijk om je gratis aan te melden op één of meer e-mailnieuwsbrieven! Je kan kiezen of je de uitagenda nieuwsbrief, met daarin alle activiteiten voor de komende week,  wilt ontvangen of de nieuwsbrief met alle nieuwsartikelen en blogs van afgelopen week. Door je te abonneren op beide nieuwsbrieven loop je geen artikel of leuke activiteit in Leidsche Rijn of Vleuten-De Meern meer mis! De nieuwsbrief is geheel vernieuwd, heeft een fris uiterlijk gekregen en is prettig te lezen op je mobieltje. De uitagenda is compleet nieuw en uniek voor de regio!

Uitagenda
Wil je op de hoogte blijven van alle leuke activiteiten, optredens, activiteiten voor kids, het gezin of jezelf? Abonneer je dan op de uitagenda nieuwsbrief. De uitagenda wordt éénmaal per week op de vrijdag verstuurd.

Nieuws
Weten wat er in  je buurt gebeurd of gaat gebeuren? Lees de laatste blogs en artikelen van andere bewoners en doe mee aan de leukste acties. Het nieuws van de afgelopen week ontvang je elke zondag in je mailbox.

Kaartjes winnen en andere leuke acties
Via onze nieuwsbrieven brengen wij exclusieve acties die niet altijd op de website of onze social media accounts te vinden zijn. Meld je aan en doe mee aan de leukste acties. Wie weet win jij wel gratis kaartjes voor een gaaf evenement! Nog een goede reden dus om je nu meteen aan te melden op de gratis e-mail nieuwsbrieven!

Eenvoudig je gratis abonnement wijzigen of opzeggen
Welke gratis nieuwsbrief ontvang jij het liefst? Geef aan welke nieuwsbrief je graag wilt ontvangen door onderaan de nieuwsbrief te klikken op “Je abonnement(en) aanpassen”. Ontvang je de nieuwsbrieven liever niet (meer)? Zeg dan eenvoudig je gratis  abonnement op.


Meld je nu aan!

Welke gratis nieuwsbrief wil jij ontvangen? De uitagenda, de nieuwsberichten of misschien wel allebei!

Selecteer nieuwsbrief: