Uitagenda maandposter Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

De uitagenda maandposter verschijnt maandelijks in A2 formaat op meer dan 52 prominente locaties en als flyer in A5 formaat in de wijken Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern en zijn onder meer te vinden in winkels, cultuurlocaties, gezondheidscentra, scholen en bibliotheken. De maandposter staat boordevol leuke activiteiten die er die maand te doen zijn. Alleen in de maanden juli en augustus komt de maandposter één keer per twee maanden uit

Leidsche Rijn Uitagenda maandposter

De maandposter flyer
De maandposter verschijnt ook als flyer. met een oplage van 2.500 stuks op bijna 110 plekken kom je deze overal in de regio tegen. handig om mee te nemen!

Over de maandposter
Oorspronkelijk is de uitagenda maandposter in 2008 bedacht en ontwikkeld door Cultuur19. Bewoners uit Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern bleven met de website UitInLeidscheRijn.nl en in combinatie met de maandposter op de hoogte van het cultureel aanbod en ander vermaak. Vanaf juli 2016 heeft Regio Leidsche Rijn het stokje overgenomen en zal binnenkort ook de website UitInLeidscheRijn.nl gaan verwijzen naar de agenda van Regio Leidsche Rijn.

Nieuwe mogelijkheden
Naast de vermelding van een activiteit (agenda regel) is het mogelijk dit uit te breiden met een afbeelding. Om de agenda blijvend mogelijk te maken zijn sponsoren van harte uitgenodigd om hieraan mee te werken door een logo onder “Mede mogelijk gemaakt door” te plaatsen.

De agenda verschijnt niet alleen op de maandposter maar ook op de agenda pagina van de Regio Leidsche Rijn website, wekelijks in de gratis weekkrant De Brug (oplage 28.506), elk kwartaal in het huis-aan-huis magazine Eigen Leidsche Rijn (oplage: 28.000) en maken wij wekelijks een selectie voor het artikel en de uitagenda e-mailnieuwsbrief.

Specificaties
Agenda regel: richtlijn 28 tekens inclusief spaties
Afbeelding: 190 mm x 83 mm in een resolutie van 300dpi.
Logo: 2,5 cm hoog bij 5cm breed in een resolutie van 300dpi.

Blijf op de hoogte!
Meld je gratis aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de maandposter en andere promotie mogelijkheden. De nieuwsbrief wordt elke maand rond de 7e verstuurd met daarin de mogelijkheden, prijzen en de uiterlijke inleverdatum. Middels deze nieuwsbrief houden wij onze adverteerders ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van promotiemogelijkheden.

Adverteren
Voor prijzen of meer informatie kunt u contact opnemen met de redactie via e-mail adverteren@regioleidscherijn.nl of telefonisch via nummer: 030-8201275.